Интензивен курс
- учи сам (индивидуална настава)
ИНТЕНЗИВЕН КУРС

УЧИ САМ - индивидуална настава

Сакате германскиот јазик да го изучувате интензивно? Но не можете да учествувате во групна настава? Не ви одговараат термините на групата? Одите на работа на смени? Сакате Вие да ги одредувате термините за настава? Некогаш предпладне, некогаш на пладне, некогаш навечер или ноќе? За Вас најдобра понуда е ИНДИВИДУАЛНАТА НАСТАВА! Со овој вид на настава Вие добивате ЛИЧЕН ПРОФЕСОР, кој Ви стој на располагање само Вам.
Наставата се одржува во термини, кои ви одговараат Вам и нема пропуштени часови.

Како се одвива онлајн учењето во индивидуална настава од дома?

Што е потребно за индивидуална настава за учење од дома?
- Потребен Ви е десктоп или лаптоп компјутер, стандрарден интернет приклучок и слушалки со микрофон.
- Со помош на конференцискиот сервис MS Teams учесникот се поврзува со аудио и по потреба со видео врска со професорот.
- Професорот комуницира со учесникот преку MS Teams, додека предава преку платформата МУДЛ
- Учесникот го изучува германскиот јазик преку платформата МУДЛ, која е онлајн достапна на следниот линк: https://online.delfin.com.mk - Учесникот на платформата учи, чита, пишува, зборува, слуша, гледа видеа, вежба, пишува домашни задачи, прави тестови и сл.

ИНДИВИДУАЛЕН ИНТЕНЗИВЕН КУРС (учи сам)
ПОЛУСТЕПЕН: на пример: А1/1, А1/2, А2/1, А2/2, Б1/1, Б1/2

ИНДИВИДУАЛЕН ИНТЕНЗИВЕН КУРС (учи сам)
ЦЕЛ СТЕПЕН: на пример: А1, А2, Б1, Б2/1 и Б2/2

Запиши се онлајн. Курсот започнува по Ваша желба.