Контакт

 


Училиште за германски јазик Делфин

Адреса:

ул. Кичево бр. 5
7000 Битола, РМ

Моб. / Viber / WhatsApp:

+389 75 333-119

Тел.

+389 47 259-411

Електронска пошта

info@delfin.com.mk

Фирма:

ДПТУ ДЕЛФИН ШУЛЕ ДООЕЛ Битола
ЕДБ. 4002008504315
жиро сметка 270 0633 9948 0120
депонент на Халкбанк АД Скопје

Девизни сметки:

Firma: DELFIN SHULE DOOEL BITOLA
BANK: Stopanska Banka AD Skopje
EURO> IBAN: MK07200002758599676 SWIFT: STOBMK2X
CHF> IBAN: MK07200003388917510 SWIFT: STOBMK2X

Испрати порака

Имате некое прашање, сугестија, поплака или пофалба? Слободно контактирајте не! Ќе добиете одговор во најкраток можен рок.

Запознајте го нашиот тим

Ако имате некое прашање, слободно контактирајте со нас!

Нашите профили на социјалните медиуми:

Предавач

д-р Николче Шулевски

Проф. по германски јазик

+389 75 333119


д-р на наука по методика во онлајн наставата по германски јазик

Предавач

Марија Стојановска

Проф. по германски јазик

+389 76 201-240


Предавач - специјалист по онлајн учење во германскиот јазик