Интензивeн курс
- учи во група (групна настава)


ИНТЕНЗИВЕН КУРС

УЧИ ВО ГРУПА - Групна настава

Сакате германскиот јазик да го изучувате интензивно? Можете да учествувате во групна настава? Ви одговараат термини попладне или навечер во група? За Вас најдобра понуда е ГРУПНА НАСТАВА!
Наставата се одржува во фиксни термини, во договор со сите курсисти во групата (2-4 учесници).

Како се одвива онлајн учењето во групна настава во училница и од дома?

Што е потребно за групна настава за учење од дома?
- Потребен Ви е десктоп или лаптоп компјутер, стандрарден интернет приклучок и слушалки со микрофон.
- Со помош на конференцискиот сервис MS Teams учесникот се поврзува со аудио и по потреба со видео врска со другите учесници и со професорот.
- Професорот комуницира со учесниците преку MS Teams, додека предава преку платформата МУДЛ
- Професорот користи софтвер за работа во училница Net Support School за предавање во училницата.
- Учесниците кои се во училница преку специјална аудио опрема и MS Teams конференцискиот сервис комуницираат со курсистот од дома.
- Учесниците го изучуваат германскиот јазик преку платформата МУДЛ, која е онлајн достапна на следниот линк: - Учесниците на платформата учат, читаат, пишуваат, зборуваат, слушаат, гледаат видеа, вежбаат, пишуваат домашни задачи, прават тестови и сл.

ГРУПЕН ИНТЕНЗИВЕН КУРС (учи во група)
ПОЛУСТЕПЕН: на пример: А1/1, А1/2, А2/1, А2/2, Б1/1, Б1/2

ГРУПЕН ИНТЕНЗИВЕН КУРС (учи во група)
ЦЕЛ СТЕПЕН: на пример: А1, А2, Б1, Б2/1 и Б2/2

Запиши се онлајн. Курсот започнува по Ваша желба.