УЧИЛИШТЕ ЗА

ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК


SPRACHSCHULE FÜR DEUTSCH

LEARN

&

TRAVEL

Learn & Travel DELFIN Bitola, ул. Кичево бр. 5, 7000 Битола     тел. 047 259-411  моб. 075 333-119      www.delfin.com.mk      e-mail: kontakt@delfin.com.mk


My status
Дома Германски јазик ЛЈК ГЕРМАНИЈА 2014 преводи ÖSD Diplom историјат контакт

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ


ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

комплетна понуда KAMП 2014


ОПШТО

повеќе информации

за кампот  >>>>>>>


што е опфатено

и цена? >>>>>>


галерија со слики од Виена,

кампот, на час, Берлин,Талхајм, Минхен и Салцбург


Често поставувани прашања

ЧПП


ПРЕЗЕНТАЦИИ, Каде да аплицирам?


АПЛИЦИРАЈ ОНЛАЈН


ОПШТИ  УСЛОВИ  

ЗА ПАТУВАЊЕ