Суперинтензивeн курс
- учи во група (групна настава)
СУПЕРИНТЕНЗИВЕН КУРС

УЧИ ВО ГРУПА - Групна настава

Сакате германскиот јазик да го изучувате суперинтензивно? Можете да учествувате во групна настава? Ви одговараат термини попладне или навечер во група? За Вас најдобра понуда е ГРУПНА НАСТАВА!
Наставата се одржува во фиксни термини, во договор со сите курсисти во групата (4-6 учесници).

Како се одвива онлајн учењето во групна настава во училница и од дома?

Што е потребно за групна настава за учење од дома?
- Потребен Ви е десктоп или лаптоп компјутер, стандрарден интернет приклучок и слушалки со микрофон.
- Со помош на конференцискиот сервис ЗУМ курсистот се поврзува со аудио и по потреба со видео врска со другите курсисти и со професорот.
- Професорот комуницира со курсистите преку ЗУМ, додека предава преку платформата МУДЛ
- Професорот користи софтвер за работа во училница Net Support School за предавање во училницата.
- Учесниците кои се во училница преку специјална аудио опрема и ЗУМ конференцискиот сервис комуницираат со курсистот од дома.
- Курсистите го изучуваат германскиот јазик преку платформата МУДЛ, која е онлајн достапна на следниот линк: - Курсистите на платформата учат, читаат, пишуваат, зборуваат, слушаат, гледаат видеа, вежбаат, пишуваат домашни задачи, прават тестови и сл.

ГРУПЕН СУПЕРИНТЕНЗИВЕН КУРС (учи во група)
ЦЕЛ СТЕПЕН: на пример: А1, А2, Б1, Б2/1 и Б2/2

ЛЕТЕН СУПЕРИНТЕНЗИВЕН КУРС


ВИД НА КУРС: СУПЕРИНТЕНЗИВЕН КУРС 1
НИВОА: еден степен според ЕРРЈ (А1 или А2 или Б1)
ЧАСОВИ НЕДЕЛНО: 4 пати по 120 мин. или 10,6 часа х 45 мин.
ВРЕМЕТРАЕЊЕ: 9 недели
ГРУПИ: до макс. 6 слушатели
ПОЧЕТОК: 13.06.2022
КРАЈ: 20.08.2022
ВКУПНО ЧАСОВИ ПО 45 мин.: 96 часа

ЦЕНА: 23.040 ден.  -20% ПОПУСТ = 19.200 ден.

Можност за плаќање на 3 рати по 6.400 ден.

Запиши се онлајн. Курсот започнува по Ваша желба.