ИЗВЕСТУВАЊЕ!!! ПРЕД ДА АПЛИЦИРАТЕ ЗА ЛЕТЕН ЈАЗИЧЕН КАМП 2018 Ве молиме да се информирате за слободни места! Информации на моб. 075 333119

Дома

Почитувани учесници,

од денес, 29.08.2017 год. се воведува нов софтвер за комуникација и онлајн учење. За да го користите, направете го следното: отворете на следниот линк: https://zoom.us/ и изберете Join a Meeting>>>> во полето Meeting ID внесете:: 897 5 333 119 и изберете Join >>>>>  Фајлот што автоматски ќе се спушти, инсталирајте го и отворете го.

Изберете Join a Meeting и веќе сте на конференциска врска со УГЈ Делфин.