Цена

ЦЕНА:    649€  

Во цената е пресметано:

 • патување на наведената релација со високотуристички автобус,
 • задолжително патничко и здравствено осигурување,
 • посета на градот Виена, едно ноќевање со појадок, Хостел А&О, локален водич,
 • мобилен интернет за престојот во Германија (1 СИМ картичка за 5 учесници = 5GB)
 • 6 полни пансиони во детско одморалиште во Германија, Табакстане Талхајм,
 • интензивна настава по германски јазик со професори од Германија, 9 пати по 180 мин.,
 • работилници и организирање на слободни активности,
 • влезница во Аква парк Мариенберг

КАМП 17:

 • посета на градот Нирнберг, влезница за во зоолошка градина и Делфинариум
 • посета на градот Минхен, две ноќевања со појадок во Хостел А&О,  локален водич,
 • влезница за во Олимписката кула, влезница за во Алианц Арена,
 • посета на градот Салцбург

КАМП 18:

 • посета на градот Франкфурт, локален водич, влезница за Мајн Кулата,
 • посета на градот Штутгарт, две ноќевања со појадок во Хостел А&О,  локален водич,
 • влезница за во Порше музејот, влезница за во Мерцедес музејот,
 • посета на градот Салцбург

Во цената не е пресметано: 

се она што не е предвидено со програмата

 

НАПОМЕНА: За реализација на кампот потребни се најмалку 35 учесници.
Право на учество имаат сите ученици од VI одд. до III год. средно образование
со сите нивоа на познавања на германскиот јазик.

Начини на плаќање:

во готово 40.230 ден.

авансно: 30% при пријавување (12.070 ден.) остатокот од 28.160 ден. НАЈДОЦНА  15  дена пред поаѓање.

на 2 рати х 20.115 ден.

пример:

Мај – 20.115 ден.
Јуни – 20.115 ден.

Линк до пример уплатница