ИЗВЕСТУВАЊЕ!!! ПРЕД ДА АПЛИЦИРАТЕ ЗА ЛЕТЕН ЈАЗИЧЕН КАМП 2018 Ве молиме да се информирате за слободни места! Информации на моб. 075 333119

Галерија

Кликнете на галериите и погледнете ги местата и градовите, кои ќе бидат посетени со ЛЈК 2018. 

Камп 17 = Виена, Сместувалиште, Аква парк Мариен, Нирнберг, Минхен, Салцбург и Hostel A&O

Back
« 1 of 3 »

Камп 18 = Виена, Сместувалиште, Аква парк Мариен, Франкфурт, Штутгарт, Салцбург и Hostel A&O

Линкови:

A&O Hostel Wien Hauptbahnhof  

Kindererholungslager Tabakstanne Thalheim

A&O Hostel Stuttgart City

A&O Hostel München Hackerbrücke