Сакам бесплатен пробен час

Само пополнете го следниот формулар и очекувајте повик од нас, на мобилен или вибер, 5 мин. пред договорениот термин
Почитувани, за да се поврзете со нас, ве молиме отворете го следниот линк

https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe

Со избирање на линкот, Вие го симнавте програмот: ZoomInstaller.exe

Инсталирајте го на Вашиот компјутер или Лаптоп.

По завршувањето на инсталирањето, внесете ID: 5751 500 282

Внесете лозинка: 333119

Ве очекуваме во договорениот термин.

Доколку имате проблем при инсталирањето или поврзувањето со нас, слободно контактирајте со нас на моб. или вибер +389 75 333119

Ве очекуваме