ИЗВЕСТУВАЊЕ!!! ПРЕД ДА АПЛИЦИРАТЕ ЗА ЛЕТЕН ЈАЗИЧЕН КАМП 2018 Ве молиме да се информирате за слободни места! Информации на моб. 075 333119

Детална програма

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ!!! Кампот 17 е целосно пополнет!!! Нема повеќе слободни места!!!