ИЗВЕСТУВАЊЕ!!! ПРЕД ДА АПЛИЦИРАТЕ ЗА ЛЕТЕН ЈАЗИЧЕН КАМП 2018 Ве молиме да се информирате за слободни места! Информации на моб. 075 333119

Полуинтензивен курс (групна настава)

ПОЛУИНТЕНЗИВНИ КУРСЕВИ

Уписи Септември 2017

Уписи Февруари 2018

ПРИЈАВУВАЊЕ: ДО 15 СЕПТЕМВРИ

ТЕРМИНИ: 3 пати неделно по 90 минути

ТРАЕЊЕ НА КУРСОТ: 4 месеци / до 01 Февруари 2018

ВКУПЕН БРОЈ НА ЧАСОВИ: 108 по 45 мин.

ЦЕНА: информации на тел. 

Можност за плаќање на 4 рати. 

КУРСЕВИ: Студио Д А1, А2, Б1, Б2, Шрите, Танграм, Делфин, Гениал, Оптимал и др.

ПРИЈАВУВАЊЕ: ДО 1 ФЕВРУАРИ

ТЕРМИНИ: 3 пати неделно по 90 минути

ТРАЕЊЕ НА КУРСОТ: 4 месеци / до 10 Јуни 2018

ВКУПЕН БРОЈ НА ЧАСОВИ: 108 по 45 мин.

ЦЕНА: информации на тел. 

Можност за плаќање на 4 рати.

КУРСЕВИ: Студио Д А1, А2, Б1, Б2, Шрите, Танграм, Делфин, Гениал, Оптимал и др.

Пријавување онлајн на овој линк >>>

Повеќе информации на тел. 075 333-119