ИЗВЕСТУВАЊЕ!!! ПРЕД ДА АПЛИЦИРАТЕ ЗА ЛЕТЕН ЈАЗИЧЕН КАМП 2018 Ве молиме да се информирате за слободни места! Информации на моб. 075 333119

ПОНУДИ И ПРОМОЦИИ

20% попуст на групни полуинтензивни курсеви по германски јазик

Во месец јануари одобруваме 20% попуст на групните полуинтензивни курсеви по германски јазик, кои се со интензитет од 3 пати неделно по 90 мин. Овие курсеви се со вкупен број на часови од 108 школски часа од по 45 мин. Курсевите траат 4 месеци и започнуваат на 01.02.2018 год. Во оваа понуда спаѓаат нивоата: А1, А2, Б1, Б2/1 и Б2/2.