Летен јазичен камп по германски јазик 2016

Летен јазичен камп по германски јазик 2016 год. Термин: 06.07.-19.07.2016 14 дена: Посета на градот Виена, 6 полни пансиони во детско одморалиште Табакстане, интензивна настава по германски јазик 8 пати х 180 мин. посета на градовите: Франкфурт, Хајделберг, Карлсруе, Штутгарт. Дворецот Ној Шванштајн и Линдерхоф и езерото Тегернзее.

ОНЛАЈН ИНТЕНЗИВНИ ПОЕДИНЕЧНИ И ГРУПНИ КУРСЕВИ

ПРОМОТИВЕН ПОПУСТ ОД 20% ОНЛАЈН РЕДОВНИ КУРСЕВИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

ПРОМОТИВЕН ПОПУСТ ОД 20%
НА ОНЛАЈН РЕДОВНИ КУРСЕВИ
за сите нивоа: А1, А2, Б1, Б2, Ц1 и Ц2

Индивидуална настава
Подготвителна настава
Спремање
Летни кампови по германски јазик
сезонска работа за студенти во Германија

дознај повеќе

ОНЛАЈН ИНТЕНЗИВНИ ПОЕДИНЕЧНИ И ГРУПНИ КУРСЕВИ

ОНЛАЈН ИНТЕНЗИВНИ ПОЕДИНЕЧНИ И ГРУПНИ КУРСЕВИ

Сакате интензивно да го изучувате
германскиот јазик?
Се наоѓате на точното место.
- интензивни поединечни и
- интензивни групни курсеви!!!
за сите нивоа: А1, А2, Б1, Б2, Ц1 и Ц2

дознај повеќе

Закажете БЕСПЛАТЕН онлајн пробен час

Закажете БЕСПЛАТЕН онлајн пробен час

Сакате да дознаете како изгледа еден онлајн час по германски јазик кај нас?
Училиштето за германски јазик Делфин на сите заинтресирани им нуди БЕСПЛАТЕН пробен час по германски јазик за сите нивоа и степени.

дознај повеќе

reklama-FB-kamp-2016-nova-mala

Од 2016 год. Училиштето за германски јазик е официјален застапник и продавач за

ланецот на Хотели и Хостели, А&O, кој го има во 18 градови во Австрија, Германија, Холандија и Чешка.

0001

logo wp

ЗАКАЖЕТЕ БЕСПЛАТЕН ОНЛАЈН ПРОБЕН ЧАС ОВДЕ

moodle vo ucilnica i online

НОВО!!! МООДЛЕ УЧИЛНИЦА ВО ДЕЛФИН !!!

Поставена новата моодле училница за изучување на германскиот јазик во Делфин. Од оваа учебна година, Училиштето за германски јазик Делфин преминува во Е-Училиште, каде курсистите ќе имаат можност, без разлика на местото каде се наоѓаат, градот и земјата, да го изучуваат германскиот јазик ОНЛАЈН со нас. Курсевите се достапни 24/7.