Цена

ЦЕНА:    649€  

Во цената е вклучено:

 • патување на наведената релација со високотуристички автобус,
 • задолжително патничко и здравствено осигурување,
 • посета на градот Виена, едно ноќевање со појадок, Хостел А&О, локален водич,
 • мобилен интернет за време на престојот во Германија (1 СИМ картичка за 5 учесници = 5GB)
 • 6 полни пансиони во детско одморалиште во Германија, Табакстане Талхајм,
 • интензивна настава по германски јазик со професори од Германија, 9 пати по 180 мин.,
 • работилници и организирање на слободни активности,
 • влезница во Аква парк Мариенберг,

 

КАМП 19:

 • посета на градот Берлин, едно ноќевање со појадок во Хостел А&О,  локален водич,
 • посета на градот Минхен, едно ноќевање со појадок во Хостел А&О,  локален водич,
 • влезница за во Олимписката кула, влезница за во Алианц Арена,
 • посета на градотé Салцбург,

 

Во цената не е вклучено: 
– сé што не е предвидено со програмата

НАПОМЕНА: За реализација на кампот потребни се најмалку 35 учесници.
Право на учество имаат сите ученици од VI одд. до III год. средно образование
со сите нивоа на познавања на германскиот јазик.

Начини на плаќање:

во готово 40.230 ден.

авансно: 30% при пријавување (12.070 ден.) остатокот од 28.160 ден. НАЈДОЦНА  15  дена пред поаѓање.

на 4 рати х 10.057 ден.

пример:

Март – 10.057 ден.
Април – 10.057 ден.
Мај – 10.057 ден.
Јуни – 10.057 ден.

Линк до пример уплатница