Галерија

Кликнете на галериите и погледнете ги местата и градовите, кои ќе бидат посетени со ЛЈК 2018. 

Камп 19 = Виена, Сместувалиште, Аква парк Мариен, Берлин, Минхен, Салцбург и Hostel A&O

Камп 20 = Виена, Сместувалиште, Аква парк Мариен, Франкфурт, Штутгарт, Салцбург и Hostel A&O

Линкови:

КАМП 19

A&O Hostel Wien Hauptbahnhof  

Kindererholungslager Tabakstanne Thalheim

A&O Hostel Berlin Mitte

A&O Hostel München Hackerbrücke

 

КАМП 20

A&O Hostel Wien Hauptbahnhof  

Kindererholungslager Tabakstanne Thalheim

A&O Hostel Stuttgart City