Онлајн презентација

 

Сакате Вие и Вашето дете да присуствувате на онлајн презентација директно со организаторот? Со нашиот конференциски сервис  ви нудиме удобно, од дома да ја проследите 45 минутната презентација и да се запознаете детално со летниот јазичен камп, со слики и зборови. 

Јавете се на телефонот: 075 333-119 и закажете термин за презентација!!!

За да присуствувате на онлајн презентацијата, потребно е само да кликнете на следниот линк:  ПРЕЗЕНТАЦИЈА