Известување 4 – ЧПП – често поставувани прашања

Почитувани родители и учесници,

Ве молиме внимателно прочитајте ги ЧПП – Често Поставувани Прашања, каде ќе најдете одговор на сите Ваши прашања и ќе се запознаете подобро со темите: Општи обврски на ученикот, Пратители на групата, Храна за по пат, Пакување, облека и багаж, Сместување , Храна, Облека, Финансиски средства и Маркет, Настава, Осигурување, Здравје и алергии и Интернет.

Кликнете на следниот линкhttp://delfin.com.mk/?page_id=10011

Spread the word. Share this post!