Известување 2 – формирана Facebook група за камп 19

Почитувани родители и учесници,

направена е Facebook група за КАМП 19

за известувања за време на одржување на кампот, тагнување до каде сме, поставување на слики од учесниците и информирање на родителите.

Преку овие групи по завршувањето на кампот ќе можат учесниците за разменуваат слики и контакти со другите учесници.

Затоа, Ве замолуваме, сите родители и учесници што имате ФБ профил да се приклучите во групата.

Групата можете да ја пребарате на ФБ под името:

KAMP 19 Leten jazicen kamp po germanski jazik 2019

или клинкете директно на следниот линк:  https://www.facebook.com/groups/819290418428300/

НАПОМЕНА: Во групата се поставуваат слики секогаш кога за тоа ќе има време организаторот. Тагнувањата на местата се изведува во зависност од пристапот на интернет. Основањето на овие групи не е задолжителна обврска на организаторот и пратителите. На организаторот и пратителите обврска им е пред се организација на кампот и грижа за учесниците, додека овие групи се дополнителна обврска во Ваш интерес и на Ваше задоволство, да бидете секогаш информирани а и воедно да уживате заедно со Вашите деца, преку сликите и убавините преставени на нив.  На сликите ќе се трудиме да бидат застапени сите деца, без никаков исклучок.

Однапред Ви благодарам на разбирањето,

Училиште за германски јазик ДЕЛФИН Битола – Learn & Travel Delfin

д-р Николче Шулевски

Spread the word. Share this post!