ИЗВЕСТУВАЊЕ 1 – Патна исправа

Почитувани Родители,

Ве молиме проверете ја важност на патната исправа (пасошот).

Мора да биде со важност најмалку до 03.10.2019 год.

Доколку патната исправа е со помала важност или е истечена, веднаш поднесете документи да извадите нова.

Откако ќе извадите нова патна исправа, веднаш известете преку емаил за новиот број на ПИ.

со почит,

Училиште за германски јазик ДЕЛФИН Битола – Learn & Travel Delfin

д-р Николче Шулевски

Spread the word. Share this post!